Nieuwe bandleden BOOTS

De bandleden van BOOTS waren erg gesteld op hun bassist Ivo en missen hem. Inmiddels zijn twee nieuwe muzikanten aangetrokken die de met hun ervaring en passie voor muziek toetreden tot de band.

Met trots stellen we voor:

 Johan Schippers op sologitaar!

Muziek werd hem met de paplepel ingegoten door zijn vader en op zijn 9e begon hij met zijn eerste gitaarlessen. In vele bands vele muziekstijlen gespeeld maar de voorkeur gaat toch uit naar o.a. Rock & roll, classic rock. Kreeg in voorgaande bands de bijnnaam “de jus” vanwege ook het subtiele spel, maar waar nodig wordt er natuurlijk stevig gerockt. In zijn spel zijn zijn helden als Mark Knopfler en Eric Clapton met regelmaat  te herkennen. Hij staat te popelen om het voor hem onontgonnen gebied van het eigen repertoire van BOOTS te gaan beetpakken. Ready to BOOTS dus……

En…

 David Guurink op basgitaar!

Vanaf zijn vijftiende jaar speelt David Guurink in een Band met eigen werk in het HPC. Na dat hij gevraagd was om te komen bassen bij the cult tribute band volgde het één en het ander en sinds 2018 te vinden bij de band BOOTS als onderdeel van de ritmesectie.

Wij heten deze gitaargiganten van harte welkom en kijken uit naar een geweldig nieuw avontuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *